zondag 28 oktober 2007

Halloween

Gisteren een griezelwandeling gedaan georganiseerd door de Gezinsbond.



donderdag 25 oktober 2007

verjaardagsfeestje voor Femke en Brent

Gisteren voor de kinderen van hun klas een feestje gegeven in een binnenspeeltuin en zoals de foto's zeggen, hebben ze er de tijd van hun leven doorgebracht.




woensdag 17 oktober 2007

17 oktober 2000

7 jaar geleden rond 16.45u ben je ter wereld gekomen.
Je was het eerste meisje in de familie en voor ons o zo welkom.
Mijn papa heeft dit niet meer kunnen meemaken ook al wist hij dat er een kindje onderweg was.Ik weet heel zeker dat als hij er nu nog moest geweest zijn dat je dan zijn oogappel was.Met je lichtblauwe kijkers windt je iedereen rond je vingers.
Ik zal Hans maar verwittigen dat hij peper aan de voordeur moet strooien.
Femke oftewel muis(vandaar de naam van deze blog) nog een gelukkige verjaardag.

zaterdag 13 oktober 2007

Wat te doen?

Ik heb al enkele keren te horen gekregen dat ik Jelle zijn haar moet laten knippen maar weet niet goed of ik het zou laten doen.
Wat denken jullie ervan?

De eerste foto is van vorig jaar toen hij pas naar de kapper was geweest en de andere foto is van vorige week waar je ziet dat een kappersbezoekje al een tijdje geleden is.


donderdag 11 oktober 2007

Autoproblemen

Nadat ik maandag hier postte dat er geen speciaal nieuws te melden was ben ik een beetje voorbarig geweest.
De problemen zijn hier dinsdag begonnen.
Ik moest niet werken en ik had een afspraak gemaakt bij de dokter omdat ik al enkele weken sukkel met uitslag achter mijn oren,onder mijn oksel dat uitloopt naar mijn borst en op mijn buik.
Net voor ik naar de dokter ging ben ik even bij mijn zus gestopt voor een gezelige babbel en een taske koffie maar toen ik daar wilde vertrekken liet mijn auto het afweten.Met geen stokken kreeg ik die nog gestart.grrrrrrr
Dan maar met mijn zus hare auto naar de dokter en toen ik terug was nog eens geprobeerd maar noppes, hij wilde niet starten.Ik bel naar Hans om te zeggen dat ik in panne stond en omdat hij toch een middagpauze ging nemen is hij dan maar naar daar gekomen.Maar nog steeds wilde de auto niet starten.Hans heeft dan naar zijne pa gebeld om mij te komen wegslepen naar de garage.
Gelukkig heeft mijn schoonmoeder nog een auto waar niet veel mee gereden wordt en had ik dus toch nog vervoer.
Gisteren woensdag bellen we s'namiddags naar de garage om te horen wat er aan scheelt maar ze hadden er nog niet kunnen naar kijken.Een tijdje later belt de garagist en hij vraagt me wat me wat er aan scheelt want hij startte direct.Begrijpen wie begrijpen kan.
Hans spreekt af dat we hem vandaag komen halen zodat ze hem nog eens kunnen testen.Weer start de auto zonder problemen en weten ze dus niet wat er aan scheelde.
Maar toen Hans aan de garage wilde vertrekken kreeg hij de auto niet gestart.De garagist erbij gehaald en nu pas weten ze wat er aan scheelt.Het blijkt een pompje in de benzinebak te zijn dat stuk is.
Wanneer hij gaat gemaakt zijn weten we niet, we hopen morgen maar als ze dit stuk niet in stock hebben zullen we pas volgende week de auto terug hebben.God wie weet wat ons dit nu weer gaat kosten?
Misschien toch maar eens proberen Hans aan het verstand te brengen dat we beter een nieuwe kunnen kopen?Ik vrees dat dit nog niet gaat lukken, dat zal pas over enkele jaren zijn of de auto moest het helemaal begeven.

maandag 8 oktober 2007

geen speciaal nieuws

Niets nieuws te vermelden op de blog daarom maar enkele foto's van de kinderen.