vrijdag 28 maart 2008

Boehoehoe


Mijn klein ventje is niet meer.(slik)

Zijn haar is sinds vandaag kort geknipt en nu heb ik echt het gevoel dat mijne kleine jongen er niet meer is maar dat die plaats heeft gemaakt voor een grotere.


Hijzelf is er heel blij mee en ik ,tja ik heb hartzeer.....


zondag 23 maart 2008

Onze nieuwe auto


We hebben hem nu bijna 2maand en nog steeds heel content van.

communie-update

Femke is gekleed, Jelle ook maar Hans en ik moeten nog gaan winkelen.
We gaan een bbq in onze tuin geven en vandaag heeft Femke eindelijk haar uitnodigingen geschreven.
We hebben een tent gekocht, springkasteel is gereserveerd, maar de man aan wie we gingen vragen of hij de bbq bij ons wou komen doen ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij begin van de week zijne auto in de prak heeft gereden.Hopelijk is hij snel hersteld en kan hij voor alles zorgen anders moeten we naar een andere oplossing zoeken.
Wijn- champagne- en waterglazen en bestek heb ik in Ikea gekocht zodat we toch niet met een kakafonie van glazen zitten en de tafelversiering komt van Ava.Femke heeft gekozen want roze kreeg ik haar niet verkocht en turkoois was al uitverkocht dus werd het lila en donkerpaars.
Nu vrijdag gaan we eens naar de kapper om enkele dingen uit te proberen en als het weer dan ook nog een beetje wil meezitten dan kan ik er nadien gaan foto's mee nemen zodat dat ook in orde geraakt.

Aan mezelf ben ik ook al een beetje aan het werken want ik zat precies in een serieuse dip.Al enkele kilo's lichter(nog niet veel maar het is een begin) en al enkele tinten donkerder van huid en enkele bleker van haar begin ik mezelf toch wel beter te voelen.Het is me eindelijk dus gelukt om mezelf een stamp onder mijn k**t te geven.

Pasen

Het is dus al bijna een maand geleden dat ik nog eens iets op mijn blog heb geschreven maar ik zal er eens mijn werk van maken.

Vandaag is het dus Pasen, wat zeer vroeg valt dit jaar,en hier thuis was de Paashaas of waren het nu de Paasklokken die het zich gemakkelijk hebben gemaakt,de paaseieren waren hier binnen in de living gelegd.

Jelle was al wakker van voor 7u maar we hebben hem toch tot 7.30u bij ons op de kamer gehouden, zo kon Femke toch wel ietske langer slapen.

Ze waren gelukkig met hun reuze surpise ei en nog enkele kleinere eitjes.Maar de paashaas had voor elk van hen ook nog een spelletje voor hun Nintendo ds en V-smile pocket meegebracht.

Maar het hoogtepunt van de dag is toch wel bij mijn schoonouders.Zij hebben elk jaar een hoop eitjes in hun tuin liggen en dan kunnen al de kleinkinderen er samen eitjes rapen, iets waar we allemaal even hard van genieten.