dinsdag 11 september 2007

Kinderrommelmarkt

Elk jaar is er in Tessenderlo een grote kinderrommelmarkt waar alleen kinderen hun afgedankt speelgoed mogen komen verkopen.
Vorig jaar zijn we de eerste keer eens gaan kijken en de kinderen hadden elk 5€ gekregen dat ze mochten spenderen aan speelgoed.Dus dit jaar gingen we ook eens kijken, alsof ze hier nog geen speelgoed genoeg hebben natuurlijk en wederom kregen ze elk een portemoneetje met kleingeld dat ze mochten spenderen.

Femke heeft haar een klein skatebord gekocht dat nog splinternieuw was, een ActionMan en een geweer van ActionMan.

Jelle was alleen maar geïnteresseerd in auto'tjes want hier heeft hij er niet veel van thuis(een 200tal)maar was toch redelijk kieskeurig.Uiteindelijk heeft hij enkele oldtimers gekocht.

Toen we nog verder wandelden viel mijn oog op een jongensfietsje dat daar stond aan de prijs van 8€,het was wel nog een beetje te groot maar volgend jaar is dit voor Jelle de ideale maat.Mijn schoonvader heeft het uiteindelijk gekocht voor 6€ en zo is Jelle een fietsje rijker geworden.

Toen we op weg waren naar de auto wilde hij er persé eens mee rijden.Dus Hans houdt het fietsje in evenwicht en Jelle begint te fietsen.Op zeker ogenblik laat Hans de fiets los en fietst Jelle,tegen ieders verwachtingen,alleen verder.Moet het gezegd dat ik enerzijds apetrots ben op mijn zoon maar anderszijds toch ook een beetje ongerust.Stel dat hij zijn evenwicht verliest, hij kan niet met zijn voetjes aan de grond, dan valt hij gegarandeerd een smak neer.Gelukkig is dit niet gebeurd.
Nu gaan we er wel voor zorgen dat hij eerst goed leert fietsen met zijn klein fietsje.

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat met het pas kunnen fietsen van je zoontje!