zaterdag 26 april 2008

De zon is er eindelijk....

en ik lig hier ziek in de zetel.
Nadat Jelle vorig weekend ziek geweest is was het gisteren de beurt aan Femke. Enkele keren overgegeven en voor de rest van de dag zo slap als een vod.
Gisteren ben ik dan ellendig thuisgekomen van het werk,misselijk maar niet moeten overgeven.Ik had dan ook niets gegeten en had dus niets in mijn maag wat er zou kunnen uitgekomen zijn.

Hans had gisterenavond bbq van zijn werk en ging dus niet vroeg thuiszijn.Ik heb de tijd afgeteld tot het tijd werd om de kinderen in hun bed te steken zodat ik er ook in kon.Om 21.15u lagen we alledrie in bed.Jelle zo gezond als een vis, Femke nog een beetje ellendig en ik rillend van de kou.
T'was een schoon zicht hier ten huize.Daarnet heb ik voor de eerste keer iets gegeten en hopelijk morgen weer helemaal de oude.Nu maar hopen dat Hans het niet krijgt.

Gelukkig dat het nu is dat we ziek zijn en niet volgend weekend want dan is het de eerste communie van Femke.

zondag 20 april 2008

Schoon weer....

komt er eindelijk aan en wat er gebeurd er hier dan thuis?
Just een zoon die vanacht zijn bed ondergekotst heeft, de ganse nacht verder ziek tussen ons in heeft gelegen en die om het uur elke keer nog eens over een emmer heeft gehangen.
Dus een lekkere nachtrust voor ons heeft er niet ingezeten en vandaag heeft mijn wasmachine enkel gedraaid om alles te wassen wat Jelle had vuilgemaakt.Donsovertrek, kussensloop, pyama,handdoeken, donsdeken, kussens.....
Gelukkig was er een zacht lentezonnetje en een lekker bries wind die ervoor heeft gezorgd dat het allemaal snel droog was.

maandag 7 april 2008

Mijne zoon......

is geschift.

Daarstraks kleed hij zich helemaal uit omdat hij met kleren aan te warm heeft.Maar als hij dan helemaal naakt is dan kruipt hij onder 2fleecedekens.

Zo zot als een achterdeur zeggen we dan.Het is dus hélemaal zijn vader.

vrijdag 4 april 2008

Wanneer.....

gaat het eens beter weer worden?
Ik wil nog foto's nemen van Femke in communieoutfit buiten in een mooie omgeving.Als het dan eens mooi weer is zoals vandaag, niet teveel wind en een beetje zon, dan moet ik werken en zijn de kinderen bij oma en opa.Voor de volgende dagen geven ze dan weer frisser weer.
Ik heb mijn hoop nu gevestigd op volgende woensdagnamiddag nadat ze thuis is van haar cathechese. Hopen jullie mee?