woensdag 25 april 2007

Wat een weer...

is dat hier in ons apenland tegenwoordig?30° op een aprildag en al meer dan 2 weken geen regendruppel meer gevallen.
Best wel leuk maar eigenlijk teveel voor de tijd van het jaar.
Maar gelukkig ben ik vanaf nu thuis voor een weekje en moet ik pas volgende week donderdag terug gaan werken.
Ik heb veel sympathie voor de mensen die nu in broeierige kantoorruimtes of andere veel te warme plaatsen moeten gaan werken.Ik zal er morgen eens aan denken als ik hier thuis in de koelte lekker niets aan het doen ben.Er aan denken zal al erg genoeg zijn Tanny





zaterdag 21 april 2007

Ziek

Oh boy als een man ziek is dan hebben de vrouwen het toch wel geweten zenne.
Dat is nu al drie weken dat Hans ziek is.Elke nacht wordt hij dus wakker van het hoesten met als resultaat dat ik dus ook wakker ben want hij ligt daar dan te zuchten en te draaien opdat ik wel zou wakker worden.Waarom is mij een raadsel maar de vermoeidheid begon deze week dan ook wel zwaar door te wegen.Donderdag is hij dan voor de derde keer op zoveel weken tijd nog maar eens naar de dokter geweest en nu heeft ze zwaardere antibiotica voorgeschreven.Laat ons hopen dat hij er binnen enkele dagen eindelijk vanaf geraakt.
Woensdagnacht is Jelle dan nog tussen ons in komen liggen omdat hij waarschijnlijk weer gedroomd had en dan heb ik misschien maar een uurtje of 4 kunnen slapen want donderdag moest ik dan gaan werken met de vroege.Zo eentje tussen je in is dus niet te doen, de ene keer zat hij met zijn voeten op mijn nieren te duwen, de andere keer was hij op mijn hoofd aan het wrijven dan weer kwam hij op mij liggen en zo kan ik nog wel enkele poses bedenken die hij die nacht aangenomen heeft.Mijn zombiegehalte was donderdag dus zeer hoog en s'avonds ben ik dan maar om 21u in mijn bed gekropen want ik was dus op.En eer ik zo vroeg ga slapen dan moet het al erg zijn.

zondag 15 april 2007

Mooi weer

Het is al een ganse week mooi weer en er wordt dus weer volop genoten.Daarom is deze blog ook een beetje verwaarloosd deze week.
Zo hebben we gisteren nog een laat verjaardagsfeestje gehad voor de verjaardag van mijn mama.Vorige maand is ze verjaard maar toen lag mijn zus in het ziekenhuis en wilde ze geen feestje geven.Maar nu hadden we zulk lekker weer dat we dus buiten konden zitten en dat hebben we ook gedaan tot bijna middernacht en toen was het nog zalig buiten. Smiley Sunglasses
Als dit de voorbode is van de zomer dan ziet het er goed uit, temperaturen tot 27° en dat in april.Er zal dus nog veel kunnen genoten worden.
Geniet maar allemaal van het lekkere weer nog vandaag.Morgen is het terug werkendag en school.





zondag 8 april 2007

Fijne paasdagen!!!











En hier was de paashaas dus ook geweest net zoals bij de oma en opa.Daar mochten ze eerst alle paaseitjes gaan zoeken en nadien mochten ze de paasboom er mee versieren.Een dag vol dolle pret dus en ze hebben er met volle teugen van genoten.




zaterdag 7 april 2007

Wereldwijd

Waaw ik kom hier net tot de constatatie dat mijn site door mensen wordt gelezen vanuit bijna elk werelddeel. Vanuit French-Polynesië, dat is natuurlijk mijn vriendin die er 2,5j geleden is gaan wonen maar,vanuit de andere werelddelen is voor mij ook een raadsel.
Hierbij wil ik eens de groetjes doen aan Kristel,Jan,Sara en Roosje en ik zie ernaar uit om jullie in de grote vakantie terug te zien.





vrijdag 6 april 2007

De band krijgt kinderen

Donderdag ben ik met de kinderen naar het jeugdtheater geweest.
Jelle is na een half uurtje beginnen zagen om naar huis te mogen gaan.Het was zijn allereerste kennismaking met theater en blijkbaar is een uur voor hem toch nog iets te lang.
Femke die vond het wel leuk maar naar het einde toe had ik toch ook de indruk dat ze het beu begon te worden want er werden alleen maar liedjes gespeeld die we niet kenden.
Maar niet getreurd, volgende keer beter.

donderdag 5 april 2007

Goed nieuws

Ja goed nieuws!!!
Mijn zus heeft geen nabehandeling nodig,wat een opluchting.
Dus geen chemo,geen bestralingen en ook geen medicatie wat sommige vrouwen toch wel moeten nemen.Het was voor mij een grote opluchting maar ik ben er zeker van dat het voor haar een nog grotere opluchting is geworden.

Zouden de donkere periodes voor onze familie nu voorbij zijn?
Mijn papa is 7jaar geleden overleden en ik had nu zo echt het gevoel van de 7mager jaren zijn voorbij en nu mogen de vette jaren beginnen.Hoop doet leven hé?

maandag 2 april 2007

Paasvakantie

Het is de eerste dag van de paasvakantie.
Twee weken moeten de kinderen niet naar school en vandaag mochten ze een dagje doorbrengen bij oma en opa.Ze waren zeer uitgelaten want een dagje bij oma en opa is gegarandeerd een dagje waarin alle aandacht naar hen gaat.Dus ze hebben een dag beleefd met veel plezier,lekker eten en in de late namiddag hebben ze dan nog een bezoekje gebracht aan de rommelmarkt.
Ikzelf moest gaan werken(dit nog steeds tegen mijn goesting) en mijn ventje moest naar het medisch onderzoek van zijn werkgever.Aangezien hij al van vorige week koortsig was en hij zich toch niet voelde zoals hij zich altijd voelt moest hij van de arbeidsgeneesheer naar zijn huisdokter gaan want hij moest nog enkele dagen uitzieken.Nu weet ik heel goed dat hij geen "carottentrekker"is maar of hij nu echt zo ziek is daar twijfel ik wel aan.En toch heeft de huisdokter hem een ganse week gegeven want anders valt hij binnen de kortste keren terug ziek.
Ik moet enkel nog vrijdag werken en dan ben ik ook een weekje thuis,dus verdere opvang is er deze vakantie niet meer nodig.
Donderdag ga ik er nog mee naar het theater en zaterdag gaan ze paaseieren rapen dat georganiseerd wordt door de Gezinsbond.En zondag is er dan tradititegetrouw paaseierenraap bij oma en opa voor al de kleinkinderen samen.Tot nu toe hebben we al elk jaar geluk gehad en konden de kinderen buiten gaan eitjes rapen dus nu maar hopen dat het droge weer ook volgend weekend nog aanhoud.
Volgende week is er nog niets gepland en alles zal afhangen van het weer.