vrijdag 27 juni 2008

Het einde van het schoojaar......

is er en dan is er voor Femke ook weer een rapport.
Woensdagavond zijn we dan naar het oudercontact geweest en hebben we haar rapport al eens mogen inkijken.
Met een percentage van 92,6% behoort ze tot de top 5 van de klas.Voor taal apart scoorde ze meer dan 96% en voor wiskunde was het bijna 88%.Het is dus heel duidelijk dat ze niet graag wiskunde doet.Ze doet dan ook geen moeite om haar bewerkingen volledig af te werken maar op haar toets van maal- en deeltafels scoorde ze dan weer zeer hoog. 1foutje op 100 oefeningen en dit in niet meer dan 5minuten. Ik denk dat zij beter scoort onder tijdsdruk.


Voor Jelle hadden we maandagavond oudercontact en dat is dan weer heel andere koek.Als jongste van de klas is hij wel diegene die de klas regelmatig op stelten kan zetten, is haantje de voorste, roepen, lopen wanneer het niet mag...... en zo verder. Wel was zijn concentratie er gevoelig op vooruit gegaan en werkt hij zijn werkjes nu volledig af wat hij in het begin van het jaar niet deed.Daaraan zag ze dat hij bij de jongste behoorde maar hij heeft de rest bijgebeend. Toch iets positief .....
Gelukkig is hij geen stoute maar meer een deugeniet, hij doet altijd dingen die op dat moment niet mogen van de juf. Ze vertelde dat ze op sommige dagen echt blij was als het 4u was. En zo zitten er 6 van die kadees in de klas. Dat is een echt kliekje die allemaal aan elkaar gewaagd zijn en allemaal van het einde van het jaar. Benieuwd wat het volgend jaar in de derde kleuterklas gaat geven.

1 opmerking:

Brompot zei

Proficiat voor Femke !