zondag 31 augustus 2008

Als afsluiter.....

van de grote vakantie zijn we met de kinderen nog een dagje naar zee geweest.Dit hadden we al zo lang uitgesteld door het slechte weer maar nu waren de vooruitzichten gunstig.



Met een voorspelde t° van meer dan 25°C was het zalig aan zee.Van een overbevolkt strand was er zelfs geen sprake.We moeten er wel aan denken dat als we nog eens een dagje naar zee gaan we een parasol moeten meenemen want ik heb toch wel een tijd met mijn hoofd onder een handdoek moeten zitten en we mogen zeker de zonnecreme niet meer vergeten.

Om 7u zijn we vertrokken en met een tussenstop om een sandwicke te eten waren we rond 9u al in Middelkerke.Het was er nog rustig en we hebben dan maar eerst een strandwandeling gemaakt. Jelle was zo gebrand op een dagje strandplezier dat we een uurtje later toch maar al onze strandspullen zijn gaan halen.



Rond 16u zijn we van het strand gegaan, het was er potverdekke wreed warm, en hebben we nog een beetje rondgekuierd op de dijk.

De terugweg naar huis is ook heel vlot gegaan en om 20.30U waren we thuis.


De kinderen nog in bad gestoken om al het zand uit hun haar te krijgen, zelf een douchke genomen en moe maar voldaan zijn we gaan slapen.


Vandaag zal het een uitrustdagje worden want morgen is het 1september en herbegint hun schoolleventje weer.
Dan kunnen we weer beginnen aftellen naar de volgende vakantie.









Geen opmerkingen: